Airport service

Een fijne vakantie begint al bij het vetrek van huis naar de luchthaven. Gentlemens Taxi verzorgt dit graag voor u en doet dit comfortabel, veilig en snel.

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar.

Tour

Wij brengen u naar uw cursuslocatie, beurslocaties, vergaderzalen, hotels en verzorgen het vervoer van en naar de luchthaven. Ook kunt u genieten van een trip naar de Amsterdamse grachten, de miniatuurhuizen van Madurodam, de prachtige tulpenvelden van de Keukenhof, de kaasmarkt van Alkmaar, de windmolens en een tour door Edam.

Indien gewenst kunnen reserveringen naar genoemde bestemmingen,of elders, van te voren gemaakt worden. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en tarieven.

Vip/business

Bent u opzoek naar een bedrijf om uw (zakelijke) gasten of medewerkers op een professionele en comfortabele wijze te laten vervoeren? Gentlemens Taxi is dag en nacht in heel Nederland uw betrouwbare partner in onder andere zakelijk vervoer. Indien gewenst blijft onze chauffeur stand-by tot na uw afspraak om het vervoer naar uw volgende afspraak zo efficient mogelijk te laten verlopen. Speciaal voor zakelijke klanten is het bovendien mogelijk om bij Gentlemens Taxi op rekening te rijden of met een credit card af te rekenen.

Bij Gentlemens Taxi staat de dienstverlening in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Onze ervaren chauffeurs denken proactief mee en hebben discretie hoog in het vaandel.